Tjänster

RESIDENSHEM

I vårt sortiment är allt noga handplockat och utvalt, en del kommer från kända varumärken, annat finner du ingen annanstans utan är helt unikt för oss.
För att vi ska kunna lämna absolut bästa pris är du välkommen med din förfrågan.

 

INREDNING

Med lokal förankring så vi hjälper dig med lösningar för ett rum, inredning av hela hemmet eller som smakråd när du söker en inredningsdetalj.  Residenshem arbetar även med projektering och möblering för kontor & företag. Vi lovar en inredningsupplevelse utöver det vanliga.

EGEN PRODUKTION & PLATSBYGGT

Vi har tagit fram en rad platsbyggda möbler som kan anpassas för varje kund och detta producerar vi tillsammans med ett snickeri såväl som hos producenter i Europa. Vi arbetar med olika material, bl a trä, sten, järn, glas och betong. Vi tillverkar kök, kommoder och platsbyggda garderober i egen regi. En stor favorit bland våra kunder är våra platsbyggda våningssängar i olika storlekar. Kontakta oss för att veta mer.

TEXTIL, SÖMNAD & MATTOR

I vår tygavdelning hittar du ett brett urval av textilier där vi handplockat det bästa från leverantörer. Vi har egen sömnad där vi hjälper dig med gardiner, draperier, sängkappor/gavlar, kuddar samt omklädsel av befintliga möbler och lösa klädslar. Residenshem hjälper även till med måttagning och montering av t ex gardiner. I vårt sortiment så har vi måttanpassade mattor i ull, polyamid, sisal, bomull och polyester. Dessa beställs efter önskade mått och går att få med langett eller kantband i valfri kulör.

 

SOLSKYDD

I vårt sortiment ingår alla typer av solskydd. Invändiga- och utvändiga. Warema är ledande inom solskydd. I 60 år har dem byggt upp en enorm bredd av expertis och produkter. Därför kan dem erbjuda hög kvalité och med flera lösningar. Motoriserat, plissé, lamell, tekniska vävar, mörkläggande vävar, duetté, rullgardiner, gardinstänger och aluminiumskenor. Vi har marknadens mest innovativa och heltäckande sortiment, oavsett om det handlar om offentlig miljö eller till hemmet.

Vi tar med oss prover ut på plats eller att kunden har möjlighet att låna. Rådgivning, måttagning, montering och installation gör vi åt dig om så önskas.

Vi samarbetar med Lindhs of Sweden och Warema Group.

MÖBELPAKET, LEVERANS & ÖVRIGT

Vi erbjuder möbelpaket i samband med köp av bostad. Där kan kunden själv vara med att forma sitt boende, eller att vi tar fram ett förslag. Residenshem kan även hjälpa till att ta fram möbelpaket i samband med försäljning av områden eller där flera likadana bostadsrätter byggs. Det är fördelaktigt vid försäljning, både för säljare och för kunden.

Leverans, inbärning, möblering, installation och bortforsling av emballage hjälper vi till med om så önskas. Vi håller ständigt låga priser för att det ska bli en sådan bra affär som möjligt för kunden. Vi beställer alla leveranser till vårt lager, och kör ut i en samlad leverans om man önskar det.

Varför vi kan hålla så låga priser är eftersom vi handlar direkt från leverantör och kör direkt ut till kund, vi har inga övriga kostnader som kräver ett högre påslag.

Vi anser att alla har rätt till hållbara möbler, gällande kvalité och för miljön oavsett om det är till fjällhuset eller det vanliga hemmet. Möbler som håller under en lång tid framöver och inte tappar form eller utseende är något vi eftersträvar.

SÄNGAR

Efter lång erfarenhet inom sängförsäljning så har vi god kunskap om att matcha rätt säng med kund för att det ska bli så bra som möjligt. Sängen är den möbel vi använder mest av alla möbler i vårt hem, sett till antalet timmar. Sängen ska passa din sovstil, plånbok och smak. Residenshem har valt ut de varumärken på marknaden som vi tycker håller högsta nivå inom sin respektive kategori.

I vårt sortiment av sängar så arbetar vi tillsammans med Carpe Diem, Hilding Anders, Ekens och Stjärnbädden.

En stor favorit bland våra kunder är våra platsbyggda våningssängar i olika storlekar. Vi har även anpassade madrasser till dessa. Kontakta oss för att veta mer eller för offert.

 


Diana Flatmo, Residenshem