Allmänna villkor

ALLMÄNNA VILLKOR

Residenshem reserverar sig för tryckfel, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Residenshem förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Priser

Alla varor i Residenshems sortiment är angivna inklusive moms och vi förbehåller oss rätten till prisändringar och reserverar oss för eventuella feltryck och slutförsäljning. Frakt tillkommer på delar av sortimentet. Reapriserna gäller så långt lagret räcker.

Residenshem äger rätt att ändra priser på hemsida utan föregående avisering. Vid lagd order erhåller beställaren er orderbekräftelse till sin mailadress. Vid uppenbara felaktigheter såsom förklaringsmisstag eller liknande, avseende det pris eller den produktinformation som anges i orderbekräftelsen eller fakturan, äger Residenshem rätt att korrigera sådant pris eller sådan information varpå ny orderbekräftelse skickas ut. Kund äger rätt att avbeställa sin order utan kostnad om korrigeringarna ej accepteras.

Betalning

Det finns flera betalningsalternativ att välja mellan, bland annat Kortbetalning, Faktura 14 dagar och delbetalning. Se mer om våra betalningsalternativ under rubriken ”Betalningsalternativ”.

Personuppgifter

När du handlar på Residenshem uppger du information som namn, adress, e-postadress och telefonnummer, och i samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Uppgifterna används för identifikation, administration och för kommunikation med dig som användare av residenshem.se, som exempelvis kundanpassade erbjudanden. Uppgifterna används också för kundanalyser och statistik. Vi behandlar dina personuppgifter med högsta försiktighet och garanterar, i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204), att dina kunduppgifter endast används av residenshem.se. Undantaget är att ditt personnummer används av tredjepart (Klarna AB) för att göra kreditkontroll vid Faktura eller Delbetalning som betalningsalternativ.

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta då vår kundtjänst på info@residenshem.se Som personuppgiftsansvarig står Residens Kap AB, organisationsnummer 559045-1729.